У центрі Харкова зіткнулися два легковики: один з водіїв отримав травми

На перехресті вулиці Данилевського та Літературної сталася аварія. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції в Харківській області.

У Харкові затримали п’яного водія: рівень алкоголю в крові перевищував норму у 14 разів

За даними правоохоронців, не розминулися Jeep і Volkswagen. В результаті аварії постраждав водій останнього авто. Медики швидкої допомоги доставили його з травмами різного ступеня тяжкості в лікарню. Для з’ясування всіх обставин ДТП на місце виїжджала слідчо-оперативна група.

У Харкові зіткнулися позашляховик і фургон: в одного з потерпілих – відкрита черепно-мозкова травма

Нагадаємо, раніше в Харкові на перехресті проспекту Льва Ландау та вулиці Краснодарської зіткнулися три авто: Honda, Chevrolet і Volkswagen. Останній автомобіль після удару протаранив кіоск з продавчинею всередині. В результаті ДТП 22-річний водій Volkswagen отримав черепно-мозкову травму та перелом плеча, хлопця доставили в лікарню. Ще двоє автовласників від госпіталізації відмовилися. Продавець відбулася забоями.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі