Кинув гранату в легковик та підірвав водія: харків’янину винесли вирок

Найближчі 15 років фігурант може провести за ґратами. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі прокуратури.

4 листопада Жовтневий суд визнав винним 36-річного харків’янина за статтями 263 (“незаконне поводження зі зброєю”), 115 (“замах на умисне вбивство”) і 194 (“умисне пошкодження чужого майна”) КК України та засудив до 15 років позбавлення волі.

Під Харковом рецидивіст напав на пенсіонерку

За даними слідства, у квітні 2019 року між фігурантом і водієм автомобіля Toyota Corolla стався конфлікт. Під час сварки зловмисник в стані алкогольного сп’яніння дістав гранату і кинув її в машину, де сидів водій. В результаті вибуху потерпілий отримав часткову ампутацію лівої та правої гомілки, рвані рани руки, закриту травму грудної клітини, забої серця і легенів. Автомобіль був повністю принижений.

Заради “красивої” статистики не приймав заяви: поліцейському повідомили про підозру

Нагадаємо, раніше правоохоронці оперативно затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві колишньої коханої. Трагедія сталася 16 лютого. До чергової частини надійшов дзвінок від рятувальників, які гасили пожежу у п’ятиповерхівці по вулиці Харківських дивізій, 20. Як з’ясувалося, у палаючій квартирі на п’ятому поверсі виявили жінку з ножовими пораненнями. Медики боролися за життя потерпілої, проте врятувати її не вдалося – від отриманих травм вона померла в кареті “швидкої допомоги”. У вбивстві підозрюють її колишнього співмешканця, який раніше систематично бив свою обраницю.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі