У Чугуєві керівника спортивного клубу та проросійського пропагандиста підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика

Керівника ГО «Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр «Чугуїв -1» заарештували за підозрою у зґвалтуванні 12-річного хлопця, що займався в цьому клубі. Про це стало відомо з ухвали Київського районного суда міста Харкова.

У клопотанні слідчого поліції сказано, що підозрюваний, перебуваючи в офісі навчального центру, «вчинив дії сексуального характеру, пов`язані із оральним проникненням в тіло малолітнього з використанням власних геніталій за взаємною згодою з останнім без застосування фізичного та психологічного насилля».

На Хмельниччині засудили педофіла, який розбестив чотирьох дітей

Під час обшуку у квартирі обвинуваченого правоохоронці виявили електронні носії інформації та комп`ютерну техніку з фото та відео, що вказують на факт здійснення зґвалтування. Чоловіку повідомили про підозру 8 липня.

У клопотанні слідчого також зазначається, що керівник ГО фігурував у ще одному кримінальному провадженні – за ч. 1 ст. 14, ч. 1 ст. 111 КК України (підготовка до державної зради). За даними слідства, у грудні 2021 року під час перебування у Харкові підозрюваний отримав від представника РФ завдання зібрати та передадити інформацію про розміщення на території Харківської області підрозділів та формувань ЗСУ для проведення розвідувально-підривної діяльності проти України. Однак ця справа була закрита.

Під Дніпром дідусь впродовж кількох місяців ґвалтував свою 10-річну онуку

Суд ухвалив для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу в 744 тис. грн.

У протоколі одного з засідань виконавчих органів Чугуївської міської ради містяться документи, де вказано, що керівником ГО «Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр «Чугуїв-1» був Микола Ганжа. Чоловік з таким ім’ям та прізвищем є в базі «Миротворця», де вказано, що він є антиукраїнським пропагандистом і один із лідерів місцевого проросійського козацтва.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі