На Хмельниччині засудили педофіла, який розбестив чотирьох дітей

У Хмельницькій області до 15 років позбавлення волі засуджено 35-річного чоловіка, який розбещував малолітніх дітей. Про це повідомили у прокуратурі Хмельницької області.

У Запорізькій області педофіл ґвалтував малолітніх, пропонуючи їм гроші та цукерки за секс

З’ясувалося, що протягом березня-квітня 2021 року чоловік вчинив розпусні дії щодо чотирьох малолітніх дітей. Двом з них на той час було лише по п’ять років. Зловмисник застосовував щодо них фізичне насильство та залякування.
Усіх дітей розбестник добре знав. Він мешкав по сусідству з ними, а також був знайомий з батьками.

Суд першої інстанції засудив його до 10 років ув’язнення, але прокурори не погодились з вироком та подали апеляцію. Суд апеляційної інстанції прислухався до доводів сторони обвинувачення та збільшив термін тримання у в’язниці. До слова, чоловіка вже судили за подібні злочини 2016-го.

Місцеві ЗМІ пишуть, що спочатку зловмисник познущався з 10-річного хлопика, якого помітив у парку та затягнув під трибуну спортивного стадіону, де торкався до статевих органів школяра. Йому завадив перехожий на велосипеді. Згодом у під’їзді багатоповерхівки він застовував силу до 5-річної дівчинки, зняв штани, колготи та спідню білизну, оголивши статеві органи дитини. Зловмисник чіпав інтимні місця дівчинки, поки та не почала кричати. Лише тоді відпустив дитину.

Переодягався в жінку та розбещував дітей: у Львові затримали серійного педофіла (Фото)

Наприкінці квітня розбесник допомагав родичці садити картоплю та під час обіду в хаті намагався розбестити 6-річну дівчинку, яка гралася іграшками. Розпусник торкався руками та губами до статевих органів потерпілої та полишив наміри, коли побачив, що до будинку наближається матір. Того ж місяця він затягнув в під’їзд багатоповерхівки 7-річну дівчинку.

Коментарі