У Чугуєві вирішили не відмовлятися від новорічної ялинки

У Чугуєві Харківської області, який сильно постраждав від російських обстрілів, вирішили встановити новорічну ялинку. Про це повідомила мер міста Галина Мінаєва у відеозверненні.

“Коли йде мова саме про новорічні свята, я вважаю, що ми маємо це зробити. Життя продовжується, воно не зупиняється. І саме на підготовку до новорічних свят ми не витрачаємо жодної бюджетної копійки. Все, що було в нас у минулі роки, ми плануємо все це встановити і цього року. Буде встановлена ялинка на площі, будуть встановлені фотозони — ті, які раніше були. Будуть встановлені кулі, які світяться, ялинки, будуть прикрашені деякі вулиці, наприклад, бульвар Комарова”, — сказала Галина Мінаєва.

У якому режимі працюватиме ялинка, визначать пізніше, але це буде “в розумних межах”.

Новорічну ялинку в Харкові встановлять у метро

Також мер навела приклад українських захисників, які на передовій не відмовилися від ялинки.

“Я пам’ятаю ще 14-й рік, коли ми їздили на передову взимку. І хлопці, які воювали буквально на самій передовій, і в тих приміщеннях, де вони знаходилися, вони були напівзруйновані, але був атрибут новорічних свят. Це була ялинка. І це якось по-особливому підбадьорює і надає наснаги. Тому я вважаю, що це буде вірно. Особливо для наших діточок, які на сьогоднішній день живуть у нашій громаді”, — сказала Галина Мінаєва.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі