У Дніпрі правоохоронець “кришував” нарколабораторію з оборотом у п’ять мільйонів гривень (Фото)

Детективи Державного бюро розслідувань спільно із СБУ викрили у Дніпрі нарколабораторію. Про це 4 жовтня повідомили у пресс-службі ДБР.

За даними слідства, організував незаконний бізнес місцевий мешканець. Чоловік виготовляв психотропні речовини у промислових масштабах. До протиправної діяльності фігурант залучив подільників та власну дружину. “Кришував” бізнес місцевий правоохоронець, який не тільки покривав спільників, а й регулярно забезпечував їх компонентами для виробництва метамфетаміну.

Готову “продукцію” учасники угруповання поширювали з допомогою закладок. Клієнтів підшукували через Інтернет. За попередніми оцінками, місячний обіг нелегальної лабораторії сягав п’яти мільйонів гривень.

Шістьом членам групи, у тому числі організатору, правоохоронці повідомили про підозру за статтями 255 та 307 (“участь у злочинній організації та незаконне виробництво, зберігання та збут наркотичних засобів”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі