У Харківській області чоловік загинув через холодильник, що загорівся

Сьогодні вдень у Красноградському районі Харківської області виявили труп чоловіка 1954 року народження. Він став жертвою пожежі у власному будинку. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Під час пожежі в Харківській дев’ятиповерхівці врятували двох чоловіків

НП сталася на вулиці Мічуріна в селищі Кегичівка. Першими на місце події приїхали співробітники Нацполіції. До цього часу полум’я згасло, тому рятувальників вже не викликали.

Як з’ясувалося, в будинку горіли холодильник та пластикова стеля. Загальна площа загоряння склала 20 квадратних метрів. Причиною трагедії стало коротке замикання електромережі.

У Харківській області під час пожежі в будинку загинув чоловік

Нагадаємо, раніше в Харківській області через грубку постраждав чоловік. НП сталася у Дворічній Куп’янського району. Коли рятувальники прибули на місце, горів приватний будинок та речі всередині. Площа пожежі становила 40 квадратних метрів. В результаті інциденту опіки отримав господар будинку.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі