У Харківській області з екснардепа та колишнього міністра стягнули частину боргу по аліментах

На ексміністра аграрної політики та продовольства, а нині проректора Харківського національного аграрного університету ім. Докучаєва Ігоря Швайку держвиконавці склали два адміністративні протоколи за несплату аліментів. Йому загрожувало покарання у вигляді громадських робіт. Після цього Ігор Швайка погасив частину річної заборгованості трьом дітям. Про це стало відомо з Facebook-сторінки колишньої дружини екснардепа Ольги Швайки.

Під Харковом битками побили екснардепа колишнього міністра

Як прокоментувала Ольга Швайка кореспонденту Newsroom, на рахунки надійшло 52 тисячі гривень, які розділили порівну на трьох дітей – двох дітей Ольги та ще одну дитину колишньої дружини. Заборгованість вдалося стягнути завдяки діям відділу державної виконавчої служби по Харківському району та місту Люботину.

Як зазначила Ольга Швайка, її колишній чоловік жодного разу не платив аліменти добровільно. Отримувати виплати вдається через суд і за сприяння виконавчої служби.

Нагадаємо, у 2016 році Ігор Швайка вп’яте пов’язав себе узами шлюбу – його обраницею стала колишній прессекретар та редактор “Аграрної газети” Ольга Дьяченко. На той момент у депутата було п’ятеро дітей від попередніх дружин. П’ята дружина народила йому шосту дитину.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі