У Харківському професійному коледжі спорту пройшли рейтингові вибори

У спеціалізованому навчальному закладі пройшли рейтингові вибори на заміщення вакантної посади директора. Під час голосування жоден з кандидатів не набрав більше 60 відсотків голосів від загального числа осіб, які мають право брати участь у голосуванні. Про це повідомили в коледжі.

Харківський ЗВО очолить ректор-мільйонер

Згідно з протоколом Ігор Приходько набрав 46,82% (81 голос), Юрій Назаренко – 44,51% (77 голосів), Микола Галашко 1,73% (3 голоси). Таким чином наглядова рада у двотижневий термін повинен провести процедуру конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника установи.

Нагадаємо, в Харкові створюють Державний біотехнологічний університет, який об’єднає чотири ЗВО: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П. Василенка, Харківську державну зооветеринарної академії, Харківський національний аграрний університет імені В. Докучаєва та Харківський державний університет харчування і торгівлі. На пост ректора ГБУ розглядається кандидатура колишнього заступника глави ХОДА Руслана Тіхонченка, колишній заступник начальника Київського управління Державної фіскальної служби Олексій Вац.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі