У Харківській області знайшли рідних 19-річного хлопця, який втратив пам’ять

В Ізюмському районі Харківської області правоохоронці допомогли хлопцеві, який не міг повернутися додому. Як з’ясувалося, у нього проблеми з пам’яттю. Про це повідомили на сторінці місцевого райвідділу.

Під Харковом розшукали 16-річну дівчину, яка пішла з дому

Вчора вдень до правоохоронців звернулися небайдужі громадяни. Вони розповіли, що на вулиці Замостянській знаходиться підліток, який загубився. Хлопець не міг згадати свою адресу, але назвав ім’я — Сергій.

Співробітники ювенальної превенції змогли з’ясувати всю необхідну інформацію про нього. Виявилося, що 19-річний житель Харківської області страждає втратою пам’яті. Втративши орієнтир, він блукав вулицями міста. Поліцейські знайшли його рідних та повернули хлопця додому.

Їхав на електричці до дідуся та загубився: харківські поліцейські розшукали дитину

Нагадаємо, раніше поліцейські розшукали двох підлітків. Неповнолітні пішли з медичного закладу 31 грудня. Інспектори ювенальної превенції спільно з поліцейським знайшли втікачів. З’ясувалося, що 15-річний хлопець та 14-річна дівчина вирішили відсвяткувати Новий рік у колі друзів. З підлітками провели профілактичну бесіду та передали працівникам медичного центру.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі