Їхав на електричці до дідуся і загубився: харківські поліцейські розшукали дитину

Школяр зійшов з поїзда на іншій станції. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними поліції, 16 січня на спецлінію надійшло повідомлення від 67-річного чоловіка про те, що його 12-річний онук зник безвісти. Чоловік чекав дитину на одній із залізничних станцій, проте хлопчик вчасно не приїхав. Телефону при собі у школяра не було.

Втекли, щоб відсвяткувати Новий рік з друзями: у Харкові поліцейські розшукали зниклих підлітків

Протягом години правоохоронцям вдалося розшукати зниклу дитину. Виявилося, що він зійшов з поїзда на іншій зупинці і заблукав. Ніяких протизаконних дій щодо дитини скоєно не було. З хлопчиком і його дідусем правоохоронці провели виховну бесіду.

Мили машини на парковках: у Харкові поліція знайшла двох підлітків з Херсонської області

Нагадаємо, раніше в Харкові поліція розшукала дівчинку, яка втекла з дому після сварки з матір’ю. Про зникнення дівчинки повідомила її мати. Вона розповіла, що після сварки її дочка пішла в школу і не повернулася. Харківські правоохоронці за дві години розшукали 14-річну дівчинку в одному з магазинів. Втікачка заявила, що не збирається повертатися додому.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі