У харківській лікарні помер боєць ООС, що отримав опіки 80% тіла

Сьогодні на світанку в опіковому відділенні помер 29-річний боєць Олександр Горбенко. Він служив в зоні антитерористичної операції з 2014 року. Про трагедію повідомила на своїй сторінці в Facebook волонтер і радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа.

У Харкові увічнили пам’ять військовослужбовця Яни Червоної, яка загинула на Донбасі

За її словами, боєць отримав опіки 80% тіла під час обстрілу українських позицій 15 липня. Його доставили в харківську лікарню швидкої та невідкладної допомоги, але, не дивлячись на зусилля медиків, врятувати Олександра не вдалося.

“Вічна пам’ять нашому Герою, співчуття родині та побратимам. Про час і місце поховання повідомлю додатково”, – написала Тетяна Губа.

 

 

Нагадаємо, раніше в Луганській області загинув військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади Андрій Теперик. 10 квітня о 23:00 збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню. Поруч із селищем Золоте пострілом зі стрілецької зброї смертельно поранили старшого солдата Андрія Сергійовича Теперика. Йому було 24 роки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі