У харківській мерії назвали чотири маршрути, де будуть ходити нові турецькі автобуси

До початку жовтня до Харкова повинні передати партію турецьких автобусів “Карсан”. За словами секретаря міськради Ігоря Терехова, їх потрібно розподілити по максимальній кількості маршрутів. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

У Харкові чиновники планують налагодити складання турецьких автобусів

Найближчим часом чиновники обіцяють випустити “Карсани” на чотири маршрути. Три з них будуть курсувати від Північної Салтівки – до станції метро “Турбоатом” (№31), до “Пушкінської” (№233) та залізничної станції “Основа” (№260). Крім того, планують запустити маршрут від парку “Зустріч” до площі Конституції (№251).

Нагадаємо, раніше шести- і восьмиметрові автобуси Karsan були закуплені за гроші міського бюджету в Туреччині. Тому використовуватися вони будуть не на приватних, а на муніципальних маршрутах з високим пасажиропотіком. До кінця року Харків повинен отримати 150 автобусів з низькою підлогою, ще 350 планують зібрати в нашому місті. Перша партія машин прибула до Харкова 13 серпня.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі