У Харківській області брата підозрюють у вбивстві сестри

Слідчі підозрюють 32-річного жителя Красноградського району в розправі над сестрою. Чоловік сам звернувся в поліцію та заявив про смерть родички. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

“Біблійний” сюжет: у Харкові старший брат зарізав молодшого

Як стало відомо, трагедія сталася ще 2 січня. Брат жорстоко побив сестру і пішов гуляти з друзями. Коли він повернувся додому, то знайшов бездиханне тіло жінки. Правоохоронці з’ясували, що ймовірним злочинцем був сам заявник та оголосили йому підозру за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство”). Тим не менш, йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. У разі, якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Харківській області чоловіка підозрюють у вбивстві знайомої

Нагадаємо, раніше суд виніс вирок чоловікові, який вчинив замах на вбивство жінки та зґвалтував її. За даними слідства, напад стався 24 лютого 2016 року. Зловмисник завдав жертві три удари ножем. Жінка зуміла вирватися і втекти. Але на території Циркунівської школи фігурант наздогнав її, побив і наніс ще десять ножових поранень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі