У Харківській області чоловік побив до смерті співмешканку та втік

Повідомлення про загибель 41-річної жінки надійшло в поліцію від її батька. Чоловік розповів, що дочка майже добу не виходила на зв’язок, а коли він прийшов до неї додому, то виявив жінку в ліжку без ознак життя. Про це повідомили 25 листопада у відділі комунікації поліції регіону.

Кинув на морозі п’яну та безпорадну співмешканку: суд виніс вирок

Того ж дня правоохоронці затримали співмешканця загиблої жінки. 33-річний безробітний житель Первомайського раніше був неодноразово судимий за майнові злочини. Затриманий розповів, що між ним і його співмешканкою виникла сварка, яка переросла в бійку. Чоловік побив жінку кулаками. Через деякий час він виявив, що співмешканка не подає ознак життя, і втік з квартири. Тепер зловмиснику загрожує до 15 років в’язниці.

У Харкові чоловік з обріза застрелив свою ексспівмешканку

Нагадаємо, раніше суд відправив за ґрати харків’янина, визнаного винним у вбивстві співмешканки. Конфлікт між чоловіком і жінкою стався у вересні 2017 року. Вона спробувала подряпати чоловікові обличчя, через що той двічі вдарив жертву. Потім пара продовжила вживати алкогольні напої. Під час нової сварки зловмисник схопив ніж і зарізав свою співмешканку. На суді фігурант не визнав свою провину.

 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі