У Харківській області чоловік вистрілив у знайомого на полюванні

У Харківській області правоохоронці розслідують інцидент на полюванні, в результаті якого був поранений чоловік. Правоохоронці вилучили вогнепальну зброю і перевіряють, чи законно фігурант та потерпілий полювали. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

Добкін на полюванні розбив собі ніс прикладом

Як стало відомо, НП сталася вчора біля села Волвенково. 55-річний житель Балаклії хотів вистрілити в зайця, але через власну необережність потрапив у знайомого. Потерпілого доставили в лікарню. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 128 (“необережне нанесення середніх або тяжких тілесних ушкоджень”). У разі, якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до двох років позбавлення волі.

У Харкові невідомі жорстоко побили та поранили ножем чоловіка

Нагадаємо, раніше під Харковом браконьєри вбили самку оленя з Червоної книги. Як розповіли в поліції, в лісі єгер виявив залишки туші вбитої вагітної самки благородного оленя. Тварина занесена до Червоної книги України та знаходиться на межі зникнення. На місце виїжджали співробітники Чугуївського районного управління поліції. Поліцейським вдалося встановити особу шістьох мисливців від 27 до 56 років, які полювали в лісі. 12 травня за місцем проживання ймовірних браконьєрів провели обшуки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі