У Харківській області чоловік забив кохану до смерті кочергою – поліція

У Куп’янському районі Харківської області правоохоронці затримали 42-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві співмешканки. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові чоловік молотком забив до смерті сусідку – прокуратура

Фігурант сам звернувся до правоохоронців. Як з’ясувалося, вдень 12 січня житель села Таволжанка вживав алкоголь зі своєю коханою. Між ними спалахнув конфлікт, під час якого чоловік побив жертву кочергою. Накривши побиту ковдрою, він відправився спати. Вночі він прокинувся та виявив, що жінка мертва.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство”). Наразі мешканця Харківської області затримано, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. У разі, якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Харкові амністували комунальника, який випадково вбив знайомого

Нагадаємо, раніше в Харківській області затримали чоловіка, який напав з сокирою на двох жінок. За даними слідства, 21 грудня раніше судимий 51-річний фігурант вирішив обікрасти будинок у Люботині. Чоловік пробрався на територію двору, відкрив замок та увійшов в одну з кімнат. Там він побачив 84-річну жінку і кілька разів ударив її сокирою по голові. На шум вибігла 58-річна дочка потерпілої. Чоловік став бити і її, проте господиня зуміла відібрати знаряддя злочину, після чого зловмисник зник.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі