У Харківській області чоловік згорів у салоні автомобіля: поліція відкрила кримінальне провадження

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області. 20 вересня близько 19:00 у Борівському районі сталося ДТП. рятувальники, що прибули на місце, ліквідували пожежу в машині та виявили в салоні обгоріле тіло чоловіка.

“Пройшов пару метрів і впав”: в мерії спростували смерть пасажира тролейбуса

За даними правоохоронців, напередодні 39-річний місцевий житель розпивав алкогольні напої. Після цього він сів за кермо автомобіля і попрямував в сторону села Вишневе Ізюмського району. Водій не впорався з керуванням, машина з’їхала в кювет, перекинулася і загорілася.

У Харківській області авто збило на смерть пішохода з велосипедом

Для встановлення особи і з’ясування причин смерті тіло загиблого слідчі відправили на експертизу. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил дорожнього руху”) КК України. Максимальна санкція статті передбачає до восьми років в’язниці.

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що в Харкові хулігани обстріляли трамвай. Першими про подію повідомили користувачі одного з міських Telegram-каналів. У пресслужбі мерії інформацію підтвердили і повідомили, що інцидент стався неподалік від зупинки “Сади”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі