У Харківській області директора лісгоспу підозрюють у продажу деревини на 50 мільйонів гривень – НАБУ

Фігурант разом з подільниками продав близько 15 тисяч кубометрів лісу. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Національного антикорупційного бюро України.

За даними слідства, директор одного з лісгоспів в Харківській області разом з кількома підприємцями продавав деревину за заниженими цінами. У період з 2018 по 2019 рік подільники реалізували близько 15 тисяч кубометрів деревини, завдавши збитків державі на суму понад 50 мільйонів гривень.

“Переплутав пакети”: лісник приніс хабар у $110 тисяч замість 100

3 серпня детективи НАБУ затримали директора лісгоспу й одного з керівників фірми, який є родичем держслужбовця. Зараз вирішується питання про вручення їм підозр. У цей же день правоохоронці викрили ще двох підприємців. Їм вручили підозри за статтею 191 (“привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем”) КК України. Зараз правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до скоєння злочину.

У Харкові співробітники СБУ затримали прикордонника

Нагадаємо, раніше в Харкові силовики затримали співробітника одного з провідних закладів вищої освіти, підозрюваного в отриманні хабарів від студентів з-за кордону. Оперативники встановили, що директор центру по роботі з іноземними студентами налагодив схему одержання неправомірної вигоди. Він пропонував за певну суму “вирішити проблеми” з сесією або відрахуванням.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі