У Харківській області на кордоні проходить спецоперація за участю авіації та Нацгвардії

У Харківській області почалася активна фаза операції “Кордон-2021”. Силовики планують посилити боротьбу з контрабандою зброї і наркотиків, а також незаконною міграцією. Про це повідомили в Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Бронемашини, квадрокоптери та собаки: в СБУ показали, як проходять навчання під Харковом (Відео)

У спецоперації беруть участь не тільки співробітники ДПСУ, а й поліцейські з нацгвардійцями. З них створені мобільні міжвідомчі групи, а також резервні підрозділи.

“Виконуючи зазначені завдання, прикордонники активно застосовують авіацію як на лінії кордону, так і в межах контрольованих прикордонних районів”, – розповіли в Держприкордонслужбі.

245776050_2689312828035574_7540214185198738017_n.jpg

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ

Нагадаємо, в червні нинішнього року силовики проводили масштабні антитерористичні навчання. Тоді в СБУ просили жителів регіону з розумінням поставитися до можливих незручностей. Зокрема, правоохоронці планували проводити перевірку документів і огляд машин на певних територіях. У зв’язку з цим при собі необхідно було мати при собі посвідчення особи.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі