У Харківській області на місці пожежі під уламками будівлі виявили тіло чоловіка (Фото)

Трагедія сталася в Ізюмському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію в селі Ізюмське надійшов на спецлінію 8 листопада о 21:49. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття одноповерховий житловий будинок був повністю охоплений вогнем. Площа пожежі склала 170 квадратних метрів.

091121-1.jpeg

У Харківській області понад три години гасили пожежу в приватному секторі

Під час гасіння вогню під обгорілими уламками даху бійці ДСНС виявили тіло 43-річного чоловіка.

О 00:45 за допомогою місцевих співробітників агропідприємства рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. Зараз на місці НП працюють фахівці ДСНС і правоохоронці. Причина загоряння встановлюється.

Під Харковом через піч загинув чоловік

Нагадаємо, раніше в Харкові під час пожежі постраждала пенсіонерка. НП сталася в Московському районі на вулиці Познанська, 4. Коли рятувальники прибули на місце події, з’ясувалося, що у квартирі на першому поверсі горів коридор, кухня і частина кімнати. Площа загоряння склала 25 квадратних метрів. Під час пожежі постраждала 73-річна господиня квартири. Її з опіками голови, рук, шиї та грудної клітини доставили в опіковий центр.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі