У Харківській області на ремонт місцевих доріг направлять мільярд гривень

Одним із пріоритетів стала дорога Дергачі – П’ятихатки, де вже зараз йде фрезерування. Поки що перейти до повномасштабних робіт поки не дозволяють погодні умови. Всього дорожники планують відремонтувати 5,8 кілометрів на ділянці між містом Дергачі та селом Черкаська Лозова.

“У Харківській області в ремонту потребують десятки доріг. У цьому році на ремонт доріг місцевого значення направлять майже мільярд гривень державних коштів, і понад 51 мільйон – на дороги комунальної власності. Під час сесії депутати затвердили перелік напрямків, куди буде використовуватися субвенція з державного бюджету “, – розповів голова облради Артур Товмасян в ході сесії.

Питанням харчування в дитсадках Краснограда займуться силовики – Товмасян

Крім траси Дергачі – П’ятихатки, відновити планують дороги Харків – Липці – Борисівка, Ізюм – Оскол, Вовчанськ – Землянки, а також ділянки біля сіл Елітне, Березівка, Сковородинівка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, де будуть ремонтувати харківську Окружну. Роботи почнуться з фрезерування дорожнього покриття. Вона буде проходити на двох ділянках: від Дергачівської розв’язки до П’ятихаток і від Рогані в сторону Безлюдівки. У першому випадку реконструкцією займеться компанія “Автомагістраль-Південь”, а в другому – фірма “Славдорстрой”. Всього дорожники обіцяють відремонтувати 58 кілометрів шляху по маршруту Безлюдівка-Рогань-П’ятихатки-Пісочин. Загальна вартість робіт складе 1,8 мільярда гривень. 

Коментарі