У Харківській області на трасі виявили тіло чоловіка

Трагедія сталася в Красноградському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними поліції, 3 листопада близько 04:30 на 69 кілометрі траси Харків-Дніпро виявили тіло чоловіка з травмами, характерними для ДТП.

На Окружній під Харковом зіткнулися легковик і мікроавтобус

Автомобіль, який міг збити пішохода, наразі не встановлений. Наразі правоохоронці розшукують свідків ДТП. Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Вийшов на дорогу і побіг назад: у Харкові автомобіль збив пішохода (відео)

Нагадаємо, раніше в Харкові таксист врізався у припаркований автомобіль і перекинувся. ДТП сталася в районі селища Артема, на вулиці Морозова. за попередньою інформацією водій автомобіля Renault не врахував ситуацію на дорозі, не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням і зіткнувся з припаркованим автомобілем Chevrolet, в результаті чого Renault перекинувся.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі