У Харківській області на випадок сніжної зими заготовили 235 вагонів солі

У Харківській області практично закінчили підготовку на випадок ожеледиці та погіршення погодних умов. Серед іншого, в регіоні зробили установку для виготовлення соляного розчину, яка за годину може виробляти близько тонни ропи. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

Погана погода знеструмила по Україні майже 100 міст та сіл (Відео)

За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області, підприємства вже заготовили 100% піску і 80% солі. Причому з останньої процес накопичення ще триває.

“Впевнено скажу, що у нас всі 100% солі будуть заготовлені вчасно. На сьогодні це вже 235 вагонів солі. Зараз йдуть вагони з відсівом”, – заявив Михайло Богатир.

На випадок негоди в регіоні готові задіяти 329 одиниць техніки. На кожну з них встановлені GPS-трекери для відстеження та оперативного реагування на ситуацію зі сніговими заметами.

Наслідки снігопаду: обірвані дроти та обвалився дах на “Барабашово”

Нагадаємо, раніше у Львові вирував потужний ураган. Під час негоди у Стрийському парку впало дерево на двох молодих людей. Від отриманих травм чоловік і жінка загинули на місці. Відомо, що хлопцеві було 20 років, а дівчині – 18 років. Хлопець та дівчина в момент падіння дерева сиділи на лавці. Також на кількох вулицях міста впали дерева. Події зафіксували на вулицях Головатого, Трускавецькій та Князя Романа.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі