У Німеччині жорстоко вбили харків’янку та забрали її доньку-немовля

Минулого тижня стало відомо, що біля міста Гоккенгайм на заході Німеччини знайшли мертвою громадянку України з тимчасовим захистом, яка проживала у притулку для біженців. Її немовля та матір розшукували.

Як писала “Європейська правда” з посиланням на “Bild“, перехожий виявив на березі річки Рейн біля популярної набережної тіло людини. Виявилося, що це 27-річна громадянка України Маргарита Р., яка вже деякий час вважалася зниклою. Жінка проживала у притулку для біженців зі своєю нещодавно народженою донькою Мією та 51-річною матір’ю Мариною Стеценко, які теж вважалися зниклими.

Через кілька днів поліція Мангейма повідомила, що немовля вбитої українки знайшли. Дівчинка перебувала у чоловіка та жінки (44 і 43 роки). Пізніше “Вild” повідомив, що це пара росіян. Їх арештували за підозрою у вбивстві українки.

У поліції зазначили, що дівчинка, якій лише п’ять тижнів, була неушкоджена, але її доставили в лікарню. Порівняння ДНК показало, що дитина є донькою вбитої жінки. Зараз дівчинка перебуває під опікою управління у справах молоді. Пошуки 51-річної матері вбитої українки тривають.

Відомо, що 27-річна Маргарита Разаз раніше мешкала в Харкові. До Німеччини приїхала разом зі своєю матір’ю зі Словаччини. Після переїзду вони проживали в притулку для біженців у німецькому Мангеймі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі