У Харківській області під час пожежі в будинку загинула жінка

Трагедія сталася в Ізюмському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію в селі Завгороднє надійшов на спецлінію 12 листопада о 08:20. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття вогнем була охоплена частина житлового будинку. Під час пожежі в одній з кімнат рятувальники виявили тіло 73-річної жінки.

У Харкові горів сімейний гуртожиток, мешканців евакуювали пожежними сходами

О 10:17 загоряння вдалося ліквідувати. За попередньою інформацією, трагедія сталася через неправильне використання електричного обігрівача.

У Харкові на автостоянці згоріли чотири мікроавтобуси

Нагадаємо, раніше в Харкові стався вибух на території підприємства, яке займається виробництвом соняшникової олії. За попередньою інформацією, в маслоробному цеху вибухнув промисловий прес. В результаті вибуху спалахнула пожежа, вогонь поширився на площі близько 600 квадратних метрів. Ангар був повністю зруйнований. За даними поліції, в приміщенні перед вибухом перебували п’ятеро людей. Один чоловік загинув, ще один чоловік отримав опіки обличчя, його госпіталізували.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі