У Харківській області під час пожежі в будинку загинув чоловік

Трагедія сталася в Ізюмському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

2 листопада близько 16:00 до Служби порятунку надійшов сигнал про пожежу в селі Нікополь. До місця НП направили одне відділення вогнеборців. На момент їх прибуття в будинку на вулиці Донецькій, 12 горіла одна з кімнат. Площа пожежі склала вісім квадратних метрів. Під час ліквідації вогню рятувальники виявили тіло 55-річного чоловіка.

У Харкові на ходу загорівся мікроавтобус з пасажирами

О 18:08 полум’я вдалося ліквідувати. За попередньою інформацією, причиною трагедії стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

У Харкові чоловік отримав опіки, рятуючи свій автомобіль від пожежі (Фото)

Нагадаємо, 25 червня сталася пожежа на СТО в селі Котляри Харківського району. Вогонь охопив усі приміщення СТО, всередині також знаходилися кілька машин. Загальна площа загоряння склала 500 квадратних метрів. Пожежники боролися з полум’ям чотири години, вогонь знищив п’ять автомобілів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі