У Харківській області під час пожежі в квартирі жінка отруїлася чадним газом (Фото)

Інцидент стався в Лозівському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію в місті Первомайський надійшов на спецлінію 21 грудня о 03:40. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття у квартирі на другому поверсі горіли домашні речі та меблі. Площа загоряння склала шість квадратних метрів.

У Харківській області приватний будинок загорівся через необережне поводження з вогнем

Під час ліквідації вогню рятувальники вивели з квартири 49-річну жінку, яка отруїлася чадним газом. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню. О 04:45 полум’я вдалося ліквідувати. Зараз співробітники ДСНС встановлюють причину інциденту.

210221-2.jpeg

 

Врятували собаку і п’ятьох кошенят: у Харкові пожежники майже чотири години гасили вогонь у приватному будинку

Нагадаємо, раніше в Харківській області через замикання лічильника спалахнув будинок. НП сталася в селищі Панютине Лозівського району. До приїзду рятувальників загасити вогонь встигли співробітники поліції, ніхто не постраждав. З’ясувалося, що в приватному будинку спалахнув електролічильник.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі