У Харкові правоохоронець отримував хабарі від власниці вебкам-студії

Фігурант вимагав $50 за кожен встановлений в офісі комп’ютер. Про це стало відомо з вироку, опублікованого в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, восени 2020 інспектор ювенальної превенції в Харківській області дізнався про те, що громадянка займається розповсюдженням порнографічних матеріалів у мережі інтернет. Замість того, щоб передати інформацію в Національну поліцію фігурант зажадав від жінки платити йому щомісяця по $50 за кожен комп’ютер в її порностудії. Погодившись на умови, організатор незаконного бізнесу все ж звернулася із заявою в ДБР.

26-річний харків’янин організував віртуальну порностудію

В середині січня 2021 роки жінка передала інспектору $300 за шість комп’ютерів, які перебували в її студії. 4 лютого, під час чергової зустрічі та передачі обумовленої суми, інспектора затримали силовики. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та вручили фігуранту підозру за статтею 368 (“хабар”). Під час досудового розслідування інспектор визнав свою провину.

У Харкові засудили одного з організаторів вебкам-студії та чотирьох моделей

Рішенням Комінтернівського районного суду Харкова чоловіка засудили до штрафу в розмірі 59500 тисяч гривень, а також позбавили права обіймати посади, пов’язані з виконанням функцій держави або органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, раніше Балаклійський відділ прокуратури затвердив підозру 44-річному місцевому жителю, який займався розсилкою порнографії дітям і молодим дівчатам. Чоловік створив кілька акаунтів в соціальних мережах “Однокласники” та “Вконтакте”, в тому числі один з них – від імені 10-річної дівчинки, на яких розміщував порноматеріали та розсилав їх “друзям”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі