У Харківській області під час пожежі в приватному будинку загинув чоловік (Фото)

Трагедія сталася в Куп’янському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію в смт Приколотне надійшов на спецлінію 26 грудня об 11:14. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття в одній з кімнат приватного будинку на вулиці Шевченка, 42 горіли речі та меблі. Площа пожежі склала 20 квадратних метрів.

У Харкові у дворі житлового будинку вночі загорівся автомобіль (Відео)

Під час ліквідації вогню рятувальники виявили тіло 45-річного чоловіка. О 14:30 загоряння вдалося ліквідувати. Причиною інциденту стало порушення пожежної безпеки під час використання грубки.

271221-2.jpg

 

 

Під Харковом рятувальники гасили пожежу на фермі

Нагадаємо, раніше в Дергачівському районі Харківської області пожежники загасили загоряння у вантажному автомобілі IVECO. НП сталася 2 липня. На автодорозі Польова – Дергачі під час руху загорілася кабіна вантажівки. Виклик про це пожежники отримали о 15:46. На момент прибуття рятувальників на місце, у вантажівці горів моторний відсік та кабіна на площі близько шести квадратних метрів. О 16:05 пожежу локалізували, а через пів години повністю ліквідували.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі