У Харківській області підприємець зберігав без дозволу сотні літрів спирту та сигарети

У Балаклії бізнесмен незаконно торгував підакцизними товарами. Про це 13 грудня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

2.jpeg

Незаконні товари правоохоронці виявили під час санкціонованого обшуку. У підприємця вилучили пляшки з рідиною, схожою на етиловий спирт. Обсяг вмісту склав близько 500 літрів. Також виявили 10 тисяч пачок сигарет без акцизних марок та близько 1000 інших підакцизних товарів. Бізнесмен збував все в п’яти магазинах Балаклії.

4.jpeg

Заходи проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 204 (“незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 85 тисяч до 170 тисяч гривень. Досудове розслідування триває.

Обшуки під Харковом: в Україну ввозили авто з РФ без розмитнення та міняли номери

Нагадаємо, раніше правоохоронці перекрили Великий канал поставок наркотиків з Харківської області в сусідній регіон. Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції. Як встановили оперативники, 21-річний житель Павлограда замовляв через месенджер заборонені речовини та отримував їх за допомогою кур’єрської Пошти.

Коментарі