У Харківській області після сильної зливи затопило будинки

В Ізюмі рятувальники понад сім годин відкачували воду з кількох дворів.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію в місті Ізюм поступив на спецлінію від місцевих комунальників 10 червня о 21:08. Після сильної зливи кілька будинків на вулиці Муравській виявилися підтоплені. Прибувши на місце, рятувальники спільно з працівниками ізюмського водоканалу встановили помпу та почали відкачувати воду в одному з дворів. За допомогою автоцистерни співробітники ДСНС також ліквідували затоплення гаража.

110621-14.jpeg 

 

 

 

 

Потонулі машини та “річки” замість вулиць: як Харків пережив суботню зливу (Відео)

Рятувальна операція тривала понад 7,5 годин. За цей час пожежники за допомогою спецтехніки відкачали понад п’ять тисяч кубометрів води з декількох домоволодінь.

За словами очевидців, в результаті сильної зливи, яка випала на Харківську область 10 липня, в Ізюмі на проспекті Олександрівському розмило частину проїжджої частини. Відповідне відео з місця НС свідки опублікували в соціальній мережі.

photo_2021-06-10_22-50-21.jpg

 

 

 

 

У Харкові станцію метро залило водою (Відео)

Про ліквідацію наслідків надзвичайної події в приймальні Ізюмської міської ради пообіцяли розповісти пізніше.

Нагадаємо, раніше в Харкові в результаті затяжної зливи затопило кілька центральних вулиць. За словами очевидців, основні вулиці повністю, або частково були паралізовані через велику кількість води. Проспект Гагаріна зупинився, рівень води на вулиці Молочній піднявся до критичної позначки, а машини не могли їхати.

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі