У Харківській області поліція розшукує зниклого тиждень тому хлопця

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Чугуївського районного управління поліції. За даними правоохоронців, 19-річний Родіон Макаренко 30 серпня пішов з дому в селищі Есхар і до теперішнього часу про його місцеперебування нічого не відомо.

Чотирирічний хлопчик втік з дому, поки мама годувала другу дитину

Прикмети Родіона: зріст – 180 сантиметрів, обличчя овальне, очі блакитні, волосся світло-русяве пряме. На середньому пальці лівої руки є татуювання у вигляді знака “$”, а біля великого пальця – у вигляді кастета.

У день зникнення хлопець був одягнений в сині джинси, зелену футболку з малюнком у вигляді листя та зелені джинси.

У Сахновщині мотоцикліст зґвалтував неповнолітню

У поліції просять всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування Родіона Макаренка, звернутися за телефоном: 8-057-462-20-13 або 050-135-00-68.

Нагадаємо, раніше в Харкові розшукали 12-річну школярку, яка пішла з дому і не повернулася. Дитину в районі Нових Будинків шукали співробітники поліції разом з небайдужими місцевими жителями та волонтерам. Дівчинку знайшли на станції метро “Захисників України”. Як з’ясувалося, школярка була в гостях у бабусі, а після пішла гуляти – і заблукала. Телефону з собою у дитини не було.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі