У Харківській області поряд з ліцеєм виявили ручну гранату (Фото)

НП сталася в місті Ізюм. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування.

Знайшов боєприпас на дачі: під Харковом поранило школяра

За даними рятувальників, 7 листопада на проспекті Незалежності, поруч з ліцеєм №5, неподалік від спортивного майданчика, виявили ручну гранату Ф-1. Сапери знешкодили боєприпаси, транспортували на спецполігон і знищили. Жертв і постраждалих в результаті інциденту немає.

254349295_351328336790522_1461120083610674021_n.jpg

 

У Харкові в пункт приймання металобрухту принесли протитанкову міну

Нагадаємо, раніше в Харківській області у дворі приватного будинку прогримів вибух. За інформацією поліції, НП сталася в селищі Куп’янськ-Вузловий. Як повідомив 46-річний власник будинку, вночі він почув хлопок, а коли вранці вийшов у двір – то помітив сліди вибуху. Осколки пошкодили скло, а також цегляну кладку будинку.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі