У Харківській області потяг на смерть збив сплячого чоловіка: поліція розшукує свідків ДТП

Трагедія сталася у Богодухівському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, 19 листопада близько 21:00 локомотив, який прямував з боку Золочева до станції “Одноробівка”, збив 67-річного чоловіка. Як розповіли в поліції, потерпілий спав сидячи на пероні, нахиливши голову до залізничної колії. Від отриманих травм пенсіонер помер на місці. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження.

Вантажний потяг збив на смерть жінку, яка сиділа на рейках

Правоохоронці просять свідків трагедії звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту за адресою: Харків, вулиця Маяковського, 22, кабінет №6. Або за телефоном: 063-06-66-876 – старший слідчий, капітан поліції Денис Катречик.

Під Харковом потяг збив на смерть хлопця

Нагадаємо, раніше в Харківській області пенсіонер загинув під колесами поїзда. Інцидент стався на станції “Подліман”. За інформацією правоохоронців, 66-річний місцевий житель з велосипедом переходив дорогу в недозволеному місці. Коли водій поїзда побачив чоловіка, то спробував застосувати екстрене гальмування і почав подавати звукові сигнали, проте уникнути зіткнення не вдалося.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі