У Харківській області пожежники евакуювали жителів п’ятиповерхівки

Пожежа сталася ввечері 23 листопада в селищі Куп’янськ-Вузловий. Рятувальники дізналися про подію в будинку по вулиці Центральній о 19:44. Як повідомили в облуправлінні ДСНС, на місце негайно виїхали два відділення пожежно-рятувальної на автоцистерні та автодрабині та команда пожежної охорони Південної залізниці.

Пропали 10 тисяч доларів і техніка: мешканці згорілого будинку на вулиці Культури заявили про крадіжку

Горіла кімната у квартирі на третьому поверсі, на сходовій клітці утворилося сильне задимлення. Рятувальники вирішили провести евакуацію мешканців та вивели на свіже повітря людей з верхніх поверхів, серед яких було троє дітей.

Пожежу локалізували о 20:02, повністю ліквідували – о 22:15. Займання сталося в спальні, вогонь пошкодив близько 20 квадратних метрів. Причину виникнення пожежі з’ясовують.

Будинок престарілих у Дніпрі, де загинули п’ятеро жінок, заснувала харків’янка

Нагадаємо, вночі 16 жовтня в Харкові сталася пожежа в житловому будинку на вулиці Культури, 10. Вогонь швидко поширився по даху і дерев’яних перекриттях. Рятувальники евакуювали 13 осіб. Загальна площа загоряння склала 500 квадратних метрів. Повністю загасити полум’я вдалося лише до 8 ранку. У всьому будинку відключили електрику, опалення і газ. Десять мешканців будинку з найбільш постраждалих квартир поселили в “Соціальний готель”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі