У Харківській області рецидивіст зарізав знайомого заради пилососа та газової плити – поліція

Трагедія сталася в Ізюмському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НВЦ в Харківській області.

За даними слідства, 29 листопада в поліцію звернулася 66-річна мешканка Ізюма. Жінка розповіла, що її брат кілька днів не виходив на зв’язок. Коли родичка поїхала до чоловіка додому, то виявила його мертвим.

У дитбудинку на уроці фізкультури старшокласники ледь не вбили хлопчика

Під час огляду місця події поліцейські виявили на тілі 51-річного загиблого численні колото-різані поранення. Правоохоронцям вдалося по гарячих слідах розшукати підозрюваного. Ним виявився 46-річний раніше судимий уродженець Луганської області. Фігурант був раніше знайомий із загиблим і знав, що той живе один. Після злочину чоловік викрав пилосос, газову плиту, зварювальний апарат та спробував сховатися.

 

 

 

 

У Харкові по гарячих слідах затримали молодиків, які напали на таксиста

Дані про подію внесли до ЄРДР за статтею 115 (“умисне вбивство”) та 187 (“розбій”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві відвідувача кафе. За інформацією силовиків, інцидент стався в Слов’янському районі міста. В одному із закладів стався конфлікт між чоловіками. В результаті двоє товаришів жорстоко побили 39-річного громадянина, який після від отриманих травм помер у лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі