У Харківській області рятувальники допомогли медикам потрапити в будинок до паралізованої жінки

Інцидент стався в Куп’янському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

За даними рятувальників, 26 грудня на спецлінію надійшов сигнал від фельдшерів швидкої допомоги, які не могли потрапити в будинок до паралізованої 73-річної пацієнтки. Прибувши в смт Куп’янськ-Вузловий, співробітники ДСНС за допомогою спецінструменту в присутності поліції відкрили двері будинку і передали пенсіонерку медикам.

У Харкові з палаючого будинку врятували більше сотні мешканців

Нагадаємо, раніше житель одного з сіл в Балаклійському районі відправився через ліс на зупинку громадського транспорту. По дорозі він впав і пошкодив ногу. Рухатися самостійно чоловік не міг та викликав швидку допомогу. Діставшись до потерпілого, медики з’ясували, що у нього зламана гомілка. Завдяки вчасно приспілій допомозі жителю Балаклійського району вдалося уникнути переохолодження.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі