У Харківській області рятувальники витягли чоловіка з річки

Вночі 1 вересня в Харківській області врятували чоловіка, який не міг самостійно вибратися з води. Бійцям ДСНС довелося витягувати невдалого “мандрівника” на мотузці. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління рятувальників.

Бездомного врятували з пожежі в покинутому кіоску

Сьогодні о 1:37 на гарячу лінію надійшла інформація про надзвичайну подію під автомобільним мостом у селищі Козача Лопань. Як з’ясувалося, чоловік 1987 року народження виявився на невеликому острівці посеред річки Лопань і не міг самостійно вибратися. Рятувальники за допомогою мотузки витягли його та надали необхідну допомогу.

010921-11.jpg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше харківські медики врятували чоловіка, який втратив свідомість у метро. Виклик на лінію “103” надійшов у неділю, о 07:37. Очевидці повідомили, що пасажир раптово втратив свідомість на платформі однієї зі станцій метрополітену. Медики оглянули потерпілого та діагностували гострий передній інфаркт міокарда. Бригада реанімувала 57-річного чоловіка, після чого його доставили в лікувальний заклад.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі