У Харківській області силовики викрили підпільний гральний зал

Фігуранти можуть заплатити штраф в розмірі понад півмільйони гривень. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

Харків’янин і троє киян організували бізнес по створенню онлайн-казино – поліція

У смт Нова Водолага оперативники викрили нелегальний ігровий салон. Під час обшуку силовики вилучили чотири комп’ютери з встановленим програмним забезпеченням. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 203 (“заняття забороненими видами господарської діяльності”) КК України. Санкція передбачає покарання вигляді штрафу до 680 тисяч гривень.

bez_nazvaniya_1.jpg

 

У Московському районі Харкова оперативники вилучили 14 ігрових автоматів

Нагадаємо, раніше в Харківській області поліція відрапортувала про те, що закрила всі гральні заклади. За даними правоохоронців, вони провели 215 обшуків і 116 оглядів місць, у ході яких було вилучено 130 ігрових автоматів, 4427 одиниць комп’ютерної техніки, 27 столів для гри в покер, 21 рулетку, понад 720 одиниць іншого обладнання. Також правоохоронці виявили в закладах понад 20 тисяч гривень. Всього силовики відкрили 90 кримінальних проваджень за статтею 203-2 КК України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі