Поліцейські вилучили у харків’янки майже 40 згортків з наркотиками

Жінка зізналася, що поширювала заборонені речовини за допомогою “закладок”. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними слідства, 27 вересня близько 22:00 жителі вулиці Целеноградської повідомили в поліцію про підозрілу жінку. Прибувши на виклик, правоохоронці затримали 42-річну харків’янку. Під час огляду у громадянки вилучили 37 пакетів з наркотичною речовиною.

У Харкові наркодилери ховали метадон у дитячих іграшках

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Жінці вручили підозру за статтею 307 (“незаконне поводження, виробництво та збут наркотичних речовин і психотропів”) КК України. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Зараз вирішується питання про обрання фігурантці запобіжного заходу.

У Харкові поліція затримала трійцю, яка варила наркотики в лісі

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські викрили наркодилерів з оборотом у мільйон гривень у місяць. За даними слідства, 41-річна жінка з 31-річним спільником створили два інтернет-магазини для продажу наркотиків. Харків’янка адмініструвала сайти, а чоловік зберігав удома заборонені речовини та фасував їх для гуртового продажу. За добу наркодилери отримували близько 100 замовлень, а місячний оборот досяг одного мільйона гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі