У Харківській області суддя подав скаргу через гроші, отримані від поліції

Голова Нововодолазького районного суду Харківської області направила скаргу генпрокурору Ірині Венедиктовій і Вищій раді правосуддя. На думку служительки Феміди Світлани Міщенко, поліція намагалася втрутитися в роботу суду. Про це йдеться в документі, опублікованому на сайті ВСП.

У Харкові суддя позичив грошей і купив будинок за 1,3 мільйона гривень

Як стало відомо сьогодні, 5 жовтня “Укрпошта” доставила в канцелярію лист з Красноградського райвідділу. Коли конверт розкрили, з’ясувалося, що всередині лежить пакет документів і купюра. До суду відразу ж викликали слідчо-оперативну групу.

Світлана Міщенко вказала, що подібна передача грошей є втручанням у здійснення правосуддя. У зв’язку з цим вона попросила компетентні органи розглянути звернення і вжити необхідних заходів.

У Харківській області суддя поскаржився на sms із звинуваченням у корупції

Нагадаємо, раніше співробітник Другого апеляційного адміністративного суду в Харкові Віталій Калиновський звернувся зі скаргою до Вищої ради правосуддя. Служитель Феміди вважає, що на нього намагалися вплинути через дочку. За словами заявника, зараз він розглядає справу про відновлення на посаді, відповідачем по якому виступає Управління СБУ в Полтавській області. Увечері 5 жовтня на телефон його дочки надійшло повідомлення з проханням “про справедливість”. У ньому містилися звинувачення на адресу силовиків і голови суду Геннадія Бершова.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі