У Харківській області судитимуть матір, у якої потонув чотирирічний син

До Ізюмського міськрайонного суду направили обвинувальний акт стосовно 32-річної жінки за фактом злісного невиконання своїх батьківських обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило смерть. Хлопчик потонув у червні цього року. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.

Відомо, що жінка, перебувала на міському пляжі міста Ізюм в стані алкогольного сп’яніння разом зі своїм чотирирічним сином. Мати не одягла на дитину ніяких засобів для безпечного перебування у воді та не стежила за ним. Тепер жінці загрожує від двох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

У Харківській області 17-річний підліток потонув на очах у сестри

Нагадаємо, влітку в Харкові у водоймі на бульварі Івана Каркача потонув 12-річний хлопчик. 24 серпня троє братів з друзями без дозволу дорослих вирушили гуляти на кар’єр недалеко від їхнього будинку. Під час купання хлопчики помітили, що їх приятель пропав. Діти прибігли додому і розповіли про те, що трапилося батькові. Своїми силами родичам відшукати школяра не вдалося та ввечері вони звернулися в поліцію. Вранці наступного дня тіло підлітка з дна озера підняли рятувальники.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі