У Харківській області ветклініку оштрафували на 200 тисяч гривень

Другий апеляційний адміністративний суд у Харкові підтвердив законність штрафу за неоформлених працівників. Скарга приватного підприємства була відхилена. Про це повідомили в обласному управлінні Держпраці.

Чиновника Держпраці за отримання хабаря засуджено до штрафу

У січні 2020 року перевіряючі навідалися до ветеринарної клініки. Під час ревізії з’ясувалося, що четверо співробітників офіційно не оформлені. Одна з них розповіла, що стажується на посаду асистента лікаря.

Управління Держпраці наклало на суб’єкт господарювання штраф у 200 тисяч гривень. У компанії не погодилися з ним і звернулися до суду. Представники ветклініки наполягали, що з співробітниками були укладені цивільно-правові угоди. Але і перша, і друга інстанція встали на сторону перевіряючих.

У Харкові оштрафували співробітницю Держгеокадастру, яка “допомогла” своєму чоловікові

Нагадаємо, раніше син депутата та співробітник управління Держпраці в Харківській області похвалився півмільйоном гривень. Згідно з розміщеною на сайті НАЗКА декларацією, чоловік працює головним державним інспектором Головного управління Держпраці в Харківській області. Чиновник вказав, що не має заощаджень, а все його майно становить квартира площею 49 квадратів і автомобіль Toyota Sequoia 2008 року випуску. Держслужбовець є сином депутата облради від “Блоку Кернеса” Олега Каратуманова.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі