У Харківській області виявили мертвими матір і сина: біля тіла знайшли передсмертну записку

Правоохоронці розслідують обставини смерті двох людей. Про це 20 жовтня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

У поліцію звернувся староста Яковенковскої сільради, повідомивши, що двоє жителів села Калинівка кілька днів не виходять на зв’язок. Коли правоохоронці виїхали на місце, то виявили тіла 67-річної жінки та її 40-річного сина.

Тіло жінки лежало на дивані, на шиї судмедексперт виявив странгуляційну борозну, яка залишається від здавлення шиї петлею. Крім того, на території двору правоохоронці виявили повішеним і її сина. У поліції кажуть: біля чоловіка лежала передсмертна записка. Текст записки правоохоронці не розголошують, але місцеві жителі кажуть, що чоловік міг піти на відчайдушний крок через борги.

Тіла направили в морг для проведення судово-медичної експертизи і встановлення причин смерті. Слідчі відкрили кримінальні провадження у ч. 1 ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України.

У Харкові чоловік впав з висоти і розбився, намагаючись повіситися

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Харківські правоохоронці розслідують самогубство чоловіка в Харкові. Як з’ясувалося, чоловік вирішив накласти на себе руки і випив клей для пластмаси на основі дихлоретан. Врятувати пацієнта медики не змогли.

Коментарі