У Харківській області з початку року хабарники отримали 1,8 мільйона гривень – ДБР

Територіальне управління Державного бюро розслідувань у Полтаві задокументувало корупційних злочинів на суму 2,6 мільйона гривень. Найбільше хабарників виявилося в Харківській області – сума порушень склала 1,8 мільйона. Про це повідомив прессекретар ТУ ДБР у Полтаві Олександр Білка.

У Харкові викладача вишу визнали невинним в отриманні хабаря

Найчастіше в поле зору слідчих потрапляють співробітники Нацполіції та податківці. Перших підозрюють в отриманні хабарів на загальну суму 850 тисяч, а фіскали “обігнали” правоохоронців на 25 тисяч.

Крім того, за дев’ять місяців 2021 року силовики викрили низку злочинів в екологічній сфері. Від діяльності “чорних лісорубів” держава втратила майже 23 мільйони гривень, 19 з яких – у Харківській області. Зокрема, в. о. голови Чугуївсько-Бабчанського лісгоспу дозволив вирубати 380 багаторічних дубів, після чого довгий час переховувався від слідства.

Колишнього слідчого поліції підозрюють у вимаганні: справу передали до суду

Всього в нашому регіоні співробітники ДБР направили до суду 189 обвинувальних актів. Серед гучних справ, які досі розслідують – тортури в одному з райвідділів та вимагання грошей у наркозалежних. Підполковника поліції підозрюють у тому, що він бив чоловіка кийком і пляшкою з водою, душив подушкою, а також знущався з його геніталій. У другій справі влітку затримували дев’ять колишніх і нинішніх співробітників Нацполіції.

u-harkovi-devyat-policejskih-shantazhuvali-ta-vimagali-groshi-u-narkozalezhnih-7.jpg

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі