У Харківській області за добу через російські обстріли загинули четверо людей

Про це 21 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Протягом доби військові РФ вели масований обстріл населених пунктів Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського районів та Харкова. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди. Цієї ночі окупанти під час масованого удару зруйнували частину будівлі комунального підприємства у Чугуївському районі. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У Золочівській громаді через ворожі обстріли спалахнули одразу два поля на площі 60 гектарів. Завдяки роботі рятувальників та аграріїв вогонь не поширився ще на 66 гектарів пшениці. Загалом на Харківщині ворог вже знищив понад 130 гектарів посівів зернових.

Протягом доби внаслідок обстрілів окупантів у Харківській області загинули четверо мирних мешканців: троє з них – у Харкові, зокрема 13-річна дитина, та 72-річний мешканець Богодухівського району. Поранення отримали 11 людей.

“На лінії зіткнення продовжуються активні бойові дії. Російська армія зі ствольної та реактивної артилерії обстрілювала населені пункти Мосьпанове, Петрівка, Російські Тишки, Базаліївка, Печеніги, Циркуни, Розплідник, Дементіївка, Коробочкине, Прудянка. Противник безуспішно намагався просунутися у напрямку селища Розплідник. Наші захисники надійно утримують свої позиції та зупиняють усі спроби ворога йти вперед”, – повідомив Олег Синегубов.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі