У Харківській області за добу собаки покусали шістьох людей

У Харкові та області за останню добу сталося шість нападів собак на людей. У результаті інцидентів постраждали четверо дорослих і двоє дітей. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У Харківській області жінка народила дочку в кареті швидкої допомоги

Двоє людей отримали потрібний обсяг допомоги на місці, трьох дорослих і дитину госпіталізували. За словами начальника Центру екстреної медичної допомоги Віктора Забашти, ніхто з них не отримав травм, що загрожують життю. Разом з тим лікарі просять жителів Харківської області бути обережніше.

“Зараз собаки дуже агресивні та можуть напасти без приводу. Наслідки такого нападу – це не тільки біль і страх, але і ризик захворіти на сказ”, – заявили в Центрі.

У Харкові хвора на сказ кішка вкусила дитину: в одному з районів ввели карантин

Нагадаємо, раніше в Харківській області чоловік покусав патрульних. Інцидент стався в селищі Савинці. Близько півночі патрульні отримали виклик за фактом хуліганських дій. Прибувши на місце, правоохоронці встановили, що місцевий житель біля кафе пошкодив машину одного з відвідувачів. Коли силовики підійшли до чоловіка, той почав поводити себе агресивно. Копам довелося надіти на бешкетника наручники, однак через час чоловік умовив поліцейських їх зняти. Як тільки це сталося, обвинувачений знову накинувся на інспекторів і вкусив одного за передпліччя, а другого – за гомілку.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі