У Харківській області за добу від COVID-19 померли 15 осіб

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, померли 6213 пацієнта. Про це свідчать дані моніторингової системи МОЗ.

За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області COVID-19 діагностували у 213 осіб, 15 пацієнтів з підтвердженим коронавірусом померли. Всього за добу в Україні інфекцію виявили у 6363 громадян, 301 — помер, 19 494 — змогли побороти хворобу.

На першому місці по захворюваності в країні опинився Київ, де виявили 1403 випадки інфікування. За летальними випадками лідирують столиця, а також Київська та Полтавська області, де померли по 22 пацієнти, на другому місці — Дніпропетровська (21), а третю позицію займає Запорізька область (20).

Харківський скульптор Сейфаддін Гурбанов помер від коронавірусу

Нагадаємо, раніше в Харкові та області почали діяти більш суворі карантинні обмеження. Невакцинованим громадянам заборонено відвідувати концерти, кінотеатри, Спортзали, кав’ярні та ресторани. На вході в заклади у відвідувачів повинні перевіряти covid-сертифікати. Банки, АЗС, аптеки та продовольчі магазини працюють без обмежень.

Коментарі