У Харківській області за незаконні викиди в атмосферу підприємство оштрафували майже на мільйон гривень

Факт порушення підтвердили в Державній екологічній інспекції. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі прокуратури.

Одне з промислових підприємств з постачання пари та гарячої води на території Краснокутського та Дворічанського районів з серпня 2017 по квітень 2018 рік незаконно здійснювало викиди забруднювальних речовин в атмосферу.

Верховний Суд повернув Харкову у власність приміщення вартістю п’ять мільйонів гривень

За даними екоінспекторів, державі було завдано збитків у розмірі майже одного мільйона гривень. Слідчі прокуратури звернулися до суду та в апеляційній інстанції домоглися стягнення з підприємства на користь держави майже одного мільйона гривень.

Збитки бюджету на 30 мільйонів гривень: у Харкові митників підозрюють у недбалості

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що в Харкові суд повернув у власність територіальної громади землю в Лісопарку вартістю близько 60 мільйонів гривень. За інформацією обвинувачів, ще у 2014 році міськрада безплатно виділила ділянку в три гектари одному з житлових кооперативів. При цьому рішення було прийнято з порушенням чинного законодавства, тому члени ЖБК насправді не потребували поліпшення житлових умов. Справа неодноразово розглядалася різними судами. В результаті Східний апеляційний господарський суд прийняв позицію прокуратури та повернув землі у власність міста.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі